zene - ts01 - 2014

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

zene

Videók

Cserháti Zsuzsa mindig azt mondta, hogy a zene az élete, de végül az sem tudta kihúzni depressziójából. Amikor Szécsi Pál nővére egy bárban meghallotta különleges hangját, szólt az öccsének, aki rögtön ment, és meghívta vokalistának turnéjára. Az ország az 1972-es táncdalfesztiválon ismerte meg. Olyan slágerei voltak, mint a Kicsi, gyere velem rózsát szedni, az Árva fiú vagy épp a fia, Krisztián születése után elénekelt Édes kisfiam. Ma van tíz éve (2013.07.23.) hogy elment. 65 éves lenne. Folytatás...

Bendegúzról bővebben a hírekben.


Székely himnusz


A Hip Hop Boyz tagjaként Real Action néven ismertté vált Szűcs Zoltán elsőként alkotta meg Magyarországon a „fekete színház” műfaját, amivel azóta is járja a világot. Az Attraction Látványszínház azonban most népszerűbb lehet, mint valaha, hiszen a britek egyik legkedveltebb műsorában arattak elképesztő sikert!
A produkció 2004-ben jött létre, a társulat 12 főből áll, akik „a táncműfaj széles skáláját művelő előadóművészek”: kortárs táncművészek, modern- és népi táncművészek, balett művészek, hip hop, electric boogie, break táncosok és zsonglőrök.

(Zene.hu nyomán)


Egy régebbi videó magyar találmányokról és egy nemzetközi játékról:Legendás zenekar legendás nótája:


Egy kis csemege Feró rajongóknak:

Kovács Kati pár éve ismét divatba jött,
itt a Szimfonik Live 3 koncerten látható:HUNGARICA - 2014

a nemzeti rockzenekar új albuma


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz