politika - ts01 - 2014

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

politika

Videók

Vona Gábor fóruma Londonban
2014.01.26-án a Londonban ideiglenesen élő magyarok körében

Szentendre polgármestere jelbeszéddel tájékoztatta választóit,
mennyi tartozik rájuk a félmilliárdos mutyi történetéből


Hatalmas ráfizetés az EU – Pavics Lázár közgazdász elemzése KSH adatok alapján


Az elemzés a KSH és az EUROSTAT adatok alapján Magyarországból történő jövedelem kivonásokat mutatja be. Olyan módon, hogy a hivatalos KSH adatokra támaszkodik, vagyis szubjektív szemléletet kizárja. Korunkban, bár a jövedelem, vagyis a profit a legfontosabb, mégis erről tényszerűen szándékosan a legkevesebbet foglalkoznak.
(http://ebredezes.hu)


Magyarország nemzetközi gyámság alá kerül? - Morvai Krisztina felszólalása a magyarellenes Tavares jelentés miatt. A felszólalás botrányba fulladt, a levezető elnök és Morvai kölcsönös sértegetések közepette fejtette ki véleményét egymás ellen. Jellemző hogy a magyar érdekekért a magyar képviselők közül egyedül a képviselőasszony szólal fel és végzi feladatát. A videón pár másodpercig látható Bokros Lajos is, aki idegenként szemléli - mi történik körülötte.

Eladva: a narancsos hazaárulók elfogadták a földtörvényt - kizárták a Jobbikot a zárószavazásról
A Jobbik képviselőcsoportja a pulpitus mögé állva "A magyar föld átjátszása idegeneknek: hazaárulás" feliratú molinót tartotta fel.
A kormánypárti többség a jobbikos képviselők és szakértők folyamatos kiabálása mellett döntött az előterjesztések elfogadásáról úgy, hogy az ülésteremben a hangzavar miatt szinte nyomon követhetetlen volt, miről szavaznak. A Jobbik politikusai perceken keresztül skandálták, hogy "Hazaárulók!" Az akció miatt Latorcai János levezető elnök nem az elnöki pulpitusról, hanem a szónoki emelvényről vezette az ülést.
A határozathozatalokat követően a kormánypárti frakciók felállva tapsoltak. Latorcai János a tervezett napirend utáni felszólalások elhangzása nélkül lezárta a pénteki ülésnapot.
(forrás:kuruc.info)


Április 12-e a Felvidékről kitelepített magyarok emléknapja. A második világháborút megtorló emlékezésként a Felvidékről 1945 és 1947 között körülbelül 51 ezer magyart deportáltak Csehországba kegyetlen körülmények között. A hirek.sk riportjában áldozatok is megszólalnak.   


Általános igazságok, a magyar politikai elit tabutémája:


Ha van egy szabad órád, és nem érted hogy miért van kevés pénzed, nézd meg ezt a videót:

Vona Gábor szentendrei lakossági fóruma 2013. március 20-án:

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz